Musztarda Kętrzyńska Stołowa 170g
Produkowane na bazie podstawowego składnika jakim jest gorczyca i odpowiednio skomponowanych przypraw. Swoje ostateczne walory smakowe musztardy osiągają w odpowiednio długim procesie produkcji leżakowania. W ofercie posiadamy musztardy w dwóch smakach: Musztarda kętrzyńska krzepka – z dodatkiem gorczycy czarnej i papryki o ostrym i lekko pikantnym smaku. Stanowi dobry dodatek do potraw z rusztu i mięs pieczonych. Musztarda kętrzyńska stołowa - klasyczna, umiarkowanie ostry smak. Przyrządzona na bazie zmielonej gorczycy i przypraw ziołowych. Nie zastąpiona jako dodatek do pieczeni, wędlin, oraz jako składnik sosów do mięs i sałatek.
Moja Opinia:
jest pikantna w smaku, o nieco rzadkiej konsystencji. Ale zdecydowanie lepsza od swoich 'sarepskich' konkurentek. Dobra w dodatku z kiełbaska grilowana
Opakowanie to typowy, szklany słoiczek 170 g.
Jedyną wadą może być jej ograniczona dostępność.
Opakowanie to typowy, szklany słoiczek 170 g.
Jedyną wadą może być jej ograniczona dostępność.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz